ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ | ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Εγγραφή
Είσοδος Εγγεγραμμένων Χρηστών


Υπενθύμιση Κωδικού;

 
Φόρουμ
 
  Φόρουμ  Πράσινοι Χώροι  Αττικό Άλσος  ΣΠΗΛΑΙΑ
Απενεργοποιημένο Προηγούμενο
 
Επόμενο Επόμενο
Νέα δημοσίευση 18/12/2008 1:42 πμ
  khdeias
1 δημοσιεύσεις


ΣΠΗΛΑΙΑ 

ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Α.ΚΥΨΕΛΗΣ.ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΣΠΗΛΑΙΑ .ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ/ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ?ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ????ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?????

 
Νέα δημοσίευση 22/12/2008 2:47 μμ
  Natasa
9 δημοσιεύσεις


Re: ΣΠΗΛΑΙΑ 
Τροποποιημένο από Natasa  πάνω 22/12/2008 1:48:17 μμ)

Στο πλαίσιο των μελετών του έργου της αποκατάστασης- αναδιάρθρωσης του Αττικού Άλσους υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στην ομάδα που τις εκπονεί και στην Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία (Ε.Σ.Ε.) με θέμα το σπήλαιο που υπάρχει κοντά στο Άλσος. Η Σπηλαιολογική Εταιρεία κατόπιν έρευνας διαπίστωσε ότι οι εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να κατασταθεί το σπήλαιο επισκέψιμο από τους πολίτες είναι ιδιαίτερες και απαιτητικές, με αποτέλεσμα το έργο να είναι πολυδάπανο και να μην μπορεί να ενταχθεί στον προϋπολογισμό της αποκατάστασης του Άλσους που υλοποιείται αυτή την περίοδο. Η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς εξετάζει το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο έργο της ανάδειξης του σπηλαίου να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ό,τι αφορά στον οικισμό Γ. Παπανδρέου, η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια με το Ελληνικό Δημόσιο. Το ζήτημα θα επιλυθεί μόλις εκδοθεί η σχετική τελεσίδικη απόφαση.

Τέλος, αναφορικά με την κεραία, σημειώνεται ότι έχει τοποθετηθεί στο χώρο από το Δήμο Αθηναίων σε εποχή που τη διαχείριση του Αττικού Άλσους δεν είχε η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς. Σήμερα, η Υπερνομαρχία βρίσκεται σε επικοινωνία με το Δήμο Αθηναίων για το θέμα αυτό.

 
Απενεργοποιημένο Προηγούμενο
 
Επόμενο Επόμενο
  Φόρουμ  Πράσινοι Χώροι  Αττικό Άλσος  ΣΠΗΛΑΙΑ