ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ | ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Πεδίο του Άρεως
Περιήγηση
Γενική Παρουσίαση
Στοιχεία Χλωρίδας και Πανίδας
Προσβάσεις
Εγκαταστάσεις Αθλητισμού, Πολιτισμού και Αναψυχής
Πληροφορίες - Ωράριο
Νέα - Εκδηλώσεις
Ιστορία - Αρχιτεκτονική
Αναπλάσεις
Χώροι Πρασίνου / Αθήνα / Πεδίο του Άρεως / Νέα - Εκδηλώσεις
Δήλωση - Καταγγελία της Υπερνομάρχη Ντίνας Μπέη για τις δολιοφθορές στο Πεδίο του Άρεως

ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΗΛΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Ντίνα Μπέη, Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς

 

Οι μάσκες έπεσαν. Μια ισχνή μειοψηφία που φέρει τον τίτλο «Πρωτοβουλία Κατοίκων και Αλληλέγγυων ενάντια στη ανάπλαση του Πεδίο του Άρεως» επιβεβαίωσε τον προβοκατόρικο ρόλο της, καταστρέφοντας την περίφραξη του χώρου όπου είναι σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης στο Πεδίο του Άρεως.

Δύο πολίτες κυριολεκτικά που εδώ και μήνες σαμποτάρουν την ανάπλαση του ιστορικού πάρκου που έχει δρομολογηθεί από τη Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς επιχειρούν να επιβάλλουν το δικό τους νόμο, ενάντια στις απαιτήσεις, τις ανάγκες και το δικαίωμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Λεκανοπεδίου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι δολιοφθορές των γνωστών- αγνώστων την Κυριακή στο χώρο του πεδίου του Άρεως ξεπέρασαν κάθε όριο, αποκαλύπτοντας τους βαθύτερους στόχους τους και τα άνομα συμφέροντα τους.

Ως Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς είμαι αποφασισμένη να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο, θα προχωρήσω ακόμη και σε μηνύσεις, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, που θα δώσει μια νέα ανάσα στη ζωή των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.


Ντίνα Μπέη

  επιστροφή
 

Ο μεγαλύτερος κήπος στο κέντρο της Αθήνας όπου συνυπάρχουν αρμονικά η τέχνη και η φύση. Το Πεδίον Άρεως με έκταση 230 στρεμμάτων αποτελεί ένα πνεύμονα πρασίνου ανάλογο του Εθνικού κήπου.